6-årige Ane fra Odense-forstaden Tarup blev gæst nummer 100.000 på Alsik Point of View

8. februar 2023 Erhverv
Hoteldirektør John Ankjær og familien Moth Larsen. Foto: Ole Kæhler
Hoteldirektør John Ankjær og familien Moth Larsen. Foto: Ole Kæhler

Onsdag klokken 13 tog Ane – sammen med sin mor og far, Line og René Moth Larsen – elevatoren op på Alsik Point of View og her fik Ane et diplom, hvor der står ‘Gæst nummer 100.000’.

“Vi bor i Tarup i udkanten af Odense og er her på Als på ferie i et sommerhus i Købingsmark, vi har lejet”, siger Line Moth Larsen og fortæller, at de selvfølgelig skulle se Hotel Alsik og op i Point of View, fordi de har set tv-udsendelserne Koch’en på Toppen fra hotellet. De har også været en tur på Sønderborg Slot og overvejer at tage en tur i Historiecenter Dybbøl Banke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var Hotel Alsiks direktør, John Ankjær, som tog imod gæsterne til Point of View og også ham der gav Ane diplomet og et gavekort, som kan bruges i hotellets restauranter eller i Spa’en.

Det er gratis at besøge Point of view, hvorfra kan du nyde den enestående udsigt over Sønderborg og få en god fornemmelse af både byen, kysten og den smukke natur.

Alsik Point of View er åbent mellem klokken 9 og 18 på hverdage og 12 til 15 i skoleferier samt på helligdage.

Der skal bestilles tid, hvis man vil op og kigger ud over Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan booke din billet til Point of View lige her på på bookingsiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...