Regionen har ansat direktør til Regional Udvikling

26. januar 2016 Erhverv

Regionsrådet i Region Syddanmark har på regionsrådsmødet mandag sagt ja til at ansætte Michael Evan Goodsite som ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.region1

Regionsrådsformand Stephanie Lose er glad for, at Region Syddanmark med Michael Evan Goodsite får en kompetent og erfaren koncerndirektør:

“Michael Evan Goodsite har et imponerende CV, og han har i mange år arbejdet med daglig og strategisk ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er vant til at være leder i en større offentlig organisation, og regionsrådet er ikke i tvivl om, at hans store erfaring vil komme Region Syddanmark til gode nu og i fremtiden”, siger hun i en pressemeddelelse.

Michael Evan Goodsite kommer fra en stilling som institutleder og professor på Institut for Teknologi og Innovation ved Syddansk Universitet – en stilling, han har bestridt siden 2014.

Michael Evan Goodsites første arbejdsdag bliver 1. marts. Her vil han træde ind i den nye tværgående direktionsmodel, som trådte i kraft 1. januar 2016. Michael Evan Goodsite vil som koncerndirektør for Regional Udvikling referere til regionsdirektør Jane Kraglund.

Karrieren

Michael Evan Goodsite. Foto: Tina Harden

Michael Evan Goodsite. Foto: Tine Harden

Michael Evan Goodsite er født i 1969 i USA. Han er bl.a. civilingeniør i miljøteknologi fra SDU og har en Ph.d. i klima og miljø samt en MBA i global management.

Michael Evan Goodsite har mange års erfaring med daglig og strategisk ledelse i offentlige institutioner. Han var blandt andet institutleder på Institut for Fysik og Kemi ved Syddansk Universitet frem til 2008, hvorefter han blev vice-forskningschef og Ph.d. programleder ved en afdeling i Danmarks Miljøundersøgelser ved Aarhus Universitet.

Han blev i 2011 institutleder og professor ved AU Herning, samtidig med han var direktør for The Nordic Center of Excellence for Nordic Strategic Adaptation Research (NORD-STAR). Senest har Michael Evan Goodsite siden 2014 været institutleder og professor på Institut for Teknologi og Innovation ved Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet.

Michael Evan Goodsite bestrider derudover 13 forskellige nationale og internationale tillidsposter og udnævnelser inden for bl.a. energi, klima og innovation.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk