606 mennesker festede løs til julefrokost i SFS-hallen

26. november 2022 Samfund

Fredag aften var der dækket op til 606 personer, som havde tilmeldt sig Byggefondens julefrokost i SFS-hallen i Ulkebøl og det var formanden for fonden, Knud Erik Gubbertsen, der bød velkommen.

“Vi var rigtigt spændt på, hvor mange der mon ville tilmelde sig – og det er bare gået rigtigt godt og i aften er vi 606, som skal nyde maden fra Holbøl Landbohjem og feste sammen med Tip Top Partyband”, sagde han.

Nogle havde tilmeldt sig sammen med gode venner, andre sammen med kolleger og der var virksomheder, som havde taget personalet med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tog ikke orkestret mange minutter at løfte stemningen – og masser af glade gæster festede på livet løs og sørgede for, at de frivillige, som havde tjansen i de to barer, ikke kom til at stå og kede sig.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...