62.000 kr fra Sønderborg til børn i Laos og Cambodja

1. december 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Haimi mistede som 3-årig sine forældre. De blev dræbt af nogle af de millioner af klyngebomber, der ligger i jorden overalt i Laos. Haimi fik et nyt hjem i en SOS Børneby og er i dag en sund og frisk pige, der går i skole.

”Det er børn som Haimi, vi nu kan hjælpe med de 20 000 kr., som er overskuddet fra SOS Børnebyernes tombola på julemarkedet på Cathrinesminde” siger Bodil Glenthøj fra Gråsten. Hun er formand for SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores aktiviteter i 2016 har betydet, at vi ialt har kunnet sende godt 62 000 kr. af sted til 4 SOS-projekter i Laos og Cambodja”, siger hun i en pressemeddelelse.

Pengene falder på et tørt sted. Der er stor fattigdom i Cambodja og Laos, og det lider især børnene under. Mange forældre forlader børnene for at finde arbejde. Børnene selv må arbejde for at overleve, hvilket betyder at mange ender på gaden eller i prostitution. Mange går kun få år i skole og fejl – og underernæring er et kæmpeproblem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tak til de erhvervsdrivende for støtten gennem talrige gode gevinster, men også til alle der har støttet ved køb i tombolaen eller ved deltagelse i vores øvrige arrangementer i årets løb.Vi har nok gevinster igen i år til at kunne stille med en tombola på Gråsten Torvedage”, siger Bodil Glenthøj.

Indsamlingen fortsætter til SOS Børnebyernes projekter i de to lande også i 2017-18.

“Så næste år får vi igen brug for at gå en runde i kommunen og bede om støtte, så da ser I os igen” siger Bodil Glenthøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk