62.000 kr fra Sønderborg til børn i Laos og Cambodja

1. december 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Haimi mistede som 3-årig sine forældre. De blev dræbt af nogle af de millioner af klyngebomber, der ligger i jorden overalt i Laos. Haimi fik et nyt hjem i en SOS Børneby og er i dag en sund og frisk pige, der går i skole.

”Det er børn som Haimi, vi nu kan hjælpe med de 20 000 kr., som er overskuddet fra SOS Børnebyernes tombola på julemarkedet på Cathrinesminde” siger Bodil Glenthøj fra Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er formand for SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg.

”Vores aktiviteter i 2016 har betydet, at vi ialt har kunnet sende godt 62 000 kr. af sted til 4 SOS-projekter i Laos og Cambodja”, siger hun i en pressemeddelelse.

Pengene falder på et tørt sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er stor fattigdom i Cambodja og Laos, og det lider især børnene under. Mange forældre forlader børnene for at finde arbejde. Børnene selv må arbejde for at overleve, hvilket betyder at mange ender på gaden eller i prostitution.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange går kun få år i skole og fejl – og underernæring er et kæmpeproblem.

”Tak til de erhvervsdrivende for støtten gennem talrige gode gevinster, men også til alle der har støttet ved køb i tombolaen eller ved deltagelse i vores øvrige arrangementer i årets løb.Vi har nok gevinster igen i år til at kunne stille med en tombola på Gråsten Torvedage”, siger Bodil Glenthøj.

Indsamlingen fortsætter til SOS Børnebyernes projekter i de to lande også i 2017-18.

“Så næste år får vi igen brug for at gå en runde i kommunen og bede om støtte, så da ser I os igen” siger Bodil Glenthøj.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...