70 fodboldglade børn på græs hos Sønderborg Fremad

28. juni 2021 Samfund

Det er blevet sommer, græsset er grønt – og klar til fodboldskole. Derfor mødte hele 70 fodboldglade børn mandag morgen op i Bygma Park på Kærvej. De trænere og assistenter, som guider børnene gennem fodboldugen i Sønderborg Fremad, har glædet sig rigtig meget og forberedt sig grundigt.

”Jeg synes, det er fantastisk, at der er 70 børn tilmeldt”, siger ungdomsformand Roland R. Jepsen til SønderborgNYT.

Trænerne fra Fodbold & Event har planlagt et spændende, sjovt og udfordrende træningsprogram til hele ugen og har samtidig deltaget i et inspirationstræningskursus, hvor de er blevet godt klædt på til at give de fodboldglade børn en uforglemmelig fodboldoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldskolen er fra kl.9:00 til kl.15:00 mandag til torsdag. Fredag er fra kl.9:00 til kl.14:00.

Spillerne får hver dag frokost leveret fra Fodbold & Events hovedsponsor, Din Madpartner, som sørger for lækker og sund frokost – det er en del af fodboldskolepakken.

Fodboldstjernerne må gerne møde i god til hver dag – og der står voksne klar til at tage imod fra klokken 8:00.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49