70 fodboldglade børn på græs hos Sønderborg Fremad

28. juni 2021 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Det er blevet sommer, græsset er grønt – og klar til fodboldskole. Derfor mødte hele 70 fodboldglade børn mandag morgen op i Bygma Park på Kærvej. De trænere og assistenter, som guider børnene gennem fodboldugen i Sønderborg Fremad, har glædet sig rigtig meget og forberedt sig grundigt.

”Jeg synes, det er fantastisk, at der er 70 børn tilmeldt”, siger ungdomsformand Roland R. Jepsen til SønderborgNYT.

Trænerne fra Fodbold & Event har planlagt et spændende, sjovt og udfordrende træningsprogram til hele ugen og har samtidig deltaget i et inspirationstræningskursus, hvor de er blevet godt klædt på til at give de fodboldglade børn en uforglemmelig fodboldoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodboldskolen er fra kl.9:00 til kl.15:00 mandag til torsdag. Fredag er fra kl.9:00 til kl.14:00.

Spillerne får hver dag frokost leveret fra Fodbold & Events hovedsponsor, Din Madpartner, som sørger for lækker og sund frokost – det er en del af fodboldskolepakken.

Fodboldstjernerne må gerne møde i god til hver dag – og der står voksne klar til at tage imod fra klokken 8:00.

Du kan SE BILLEDER HER .

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...