72-årig kvinde blev vækket af listetyv

19. august 2016 112

Torsdag kort før midnat vågner en kvinde på 72 år i sit soveværelse, fordi hun kan høre, der er nogen i hendes bolig på Skovvej i Sønderborg.

“Kvinden trykker på alarmen til hjemmeplejen, der kommer ud til hende i en fart og det samme gør datteren”, siger Ann Kate Pedersen fra Politiet til SønderborgNYT. Sammen kontaktede de Politiet.

Kvinden fik ikke rigtigt set gerningsmanden og fortæller kun, at han ikke er så høj og så at han er mørkhudet og spinkel.

Tyven, der var kravlet ind gennem det åbne soveværelsesvindue, havde taget fem pakker cigaretter og lidt mønter og pengesedler fra en skål.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kun en lille halv time senere bliver tyven set i nærheden af huset igen og den 72-åriges datter løber efter ham”, siger Ann Kate Pedersen.

Omkring kollegiet på Skovvej, bliver han væk for hende.

“Datteren fortæller, at tyven er 165-170 centimer høj, spinkel, mørkhudet og at han havde sorte bukser med print på benet – og så havde han en sort hættetrøje på”, siger Ann Kate Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...