72-årig kvinde blev vækket af listetyv

19. august 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Torsdag kort før midnat vågner en kvinde på 72 år i sit soveværelse, fordi hun kan høre, der er nogen i hendes bolig på Skovvej i Sønderborg.

“Kvinden trykker på alarmen til hjemmeplejen, der kommer ud til hende i en fart og det samme gør datteren”, siger Ann Kate Pedersen fra Politiet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen kontaktede de Politiet.

Kvinden fik ikke rigtigt set gerningsmanden og fortæller kun, at han ikke er så høj og så at han er mørkhudet og spinkel.

Tyven, der var kravlet ind gennem det åbne soveværelsevindue, havde taget fem pakker cigaretter og lidt mønter og pengesedler fra en skål.

“Kun en lille halv time senere bliver tyven set i nærheden af huset igen og den 72-åriges datter løber efter ham”, siger Ann Kate Pedersen.

Omkring kollegiet på Skovvej, bliver han væk for hende.

“Datteren fortæller, at tyven er 165-170 centimer høj, spinkel, mørkhudet og at han havde sorte bukser med print på benet – og så havde han en sort hættetrøje på”, siger Ann Kate Pedersen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Broager, Samfund

Skal du være en del af være Broagerland 3.0?

16. april 2021 Broager

Foråret er kommet og nu skal vi smøge ærmerne op. Vi skal tage hul på næste runde i Broagerland 3.0 og det skal ske ved to kommende begivenheder, hvor alle opfordres til at deltage, skriver landbylaugene på Broagerland og Broager Udviklingsforum. Foreslår bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland Vi repræsentanter fra landsbylaugene på Broagerland og Broager […]

Læs mere...