Venstremanden Carl Holst fortryder han frasagde sig sit vederlag

19. juli 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Folketingsmedlem Carl Holst fra Venstre ærgrer sig ifølge Altinget over, at han i sin tid som forsvarsminister frasagde sig at modtage vederlag på over 300.000 kroner.

Det siger han i et interview med TV 2.

“Det var en forkert beslutning, men den var nødvendig, fordi der kom så meget fokus på det, at jeg var bange for at skade mit parti,” siger Carl Holst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle have stået fast

Sagen om Carl Holsts vederlag rullede tilbage i sommeren 2015, da det kom frem, at den daværende forsvarsminister Carl Holst ved siden af sin ministerløn modtog et eftervederlag på 800.000 kroner fra sin tid som formand for Region Syddanmark.

I første omgang stod Carl Holst fast på retten til sit eftervederlag.

“Selvom efterlønnen først er blevet udbetalt efter, at mit arbejde for regionen er stoppet, så vedrører den alene mit arbejde i regionen og har altså ikke noget at gøre med den opgave, jeg nu er blevet betroet. Der er derfor ikke tale om dobbeltløn,” skrev han dengang på sin Facebook-profil.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...