Venstremanden Carl Holst fortryder han frasagde sig sit vederlag

19. juli 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Folketingsmedlem Carl Holst fra Venstre ærgrer sig ifølge Altinget over, at han i sin tid som forsvarsminister frasagde sig at modtage vederlag på over 300.000 kroner.

Det siger han i et interview med TV 2.

“Det var en forkert beslutning, men den var nødvendig, fordi der kom så meget fokus på det, at jeg var bange for at skade mit parti,” siger Carl Holst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle have stået fast

Sagen om Carl Holsts vederlag rullede tilbage i sommeren 2015, da det kom frem, at den daværende forsvarsminister Carl Holst ved siden af sin ministerløn modtog et eftervederlag på 800.000 kroner fra sin tid som formand for Region Syddanmark.

I første omgang stod Carl Holst fast på retten til sit eftervederlag.

“Selvom efterlønnen først er blevet udbetalt efter, at mit arbejde for regionen er stoppet, så vedrører den alene mit arbejde i regionen og har altså ikke noget at gøre med den opgave, jeg nu er blevet betroet. Der er derfor ikke tale om dobbeltløn,” skrev han dengang på sin Facebook-profil.

26. april 2024 112, Sønderborg

Bilen ramte et hus

26. april 2024 112

Torsdag aften mistede en 18-årig mand herredømmet over sin bil, da han kom kørende på Sundgade i Sønderborg. “Han ramte et hus og heldigvis er der alene tale om materielle skader”, siger Martin Hess Pedersen fra Politigården. Politiet er i gang med at undersøge, om bilisten skal sigtes.

Læs mere...