9.500.000 kroner til ny høreklinik på Sønderborg Sygehus

27. februar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I dag venter godt 5400 syddanske borgere på at komme i høreapparatbehandling, men det tal skal ned. Det mener regionsrådet i Region Syddanmark, som mandag har afsat 9,5 millioner kroner til en ny regional høreklinik på Sønderborg Sygehus, som slår dørene op i løbet af foråret.

Liberal Alliance stemte imod forslaget, mens Alternativet undlod at stemme.

Målrettet patienter med længst ventetid

Klinikken skal fungere som aflastning for regionens sygehuse. Odense Universitetshospital og Sygehus Lillebælt har aktuelt mere end ét års ventetid på høreapparatbehandling. Det nye tilbud er i første omgang rettet mod patienter, som har stået på venteliste i mere end ét år eller nyhenviste patienter, der har udsigt til en ventetid på mere end 12 måneder på deres lokale sygehus.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...