953 sønderjyder er med i DGIs Landsstævne i Aalborg

30. juni 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

De var klædt i blåt, de var mange og så gik de helt i front til DGI Landsstævnes åbningsparade – altså dem fra DGI Sønderjylland. I alt gik 17.000 deltagere i paraden heraf 6.700 efterskoleelever og 953 sønderjyder.

Det skriver DGI Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Åbningsparaden er en fast tradition til DGI Landsstævnes åbning, og stemningen kogte på Rustenborg Plads, da 10.000 mennesker stod klar til at skulle gå den 2,9 km lange rute gennem Aalborgs gader.

“Det er så fedt, at vi er den landsdel, der skal gå forrest, og så er det jo noget helt specielt at gå med flaget” siger Tove Toft Loztkat, frivillig i DGI Sønderjylland og flagbærer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningsparaden. Foto: DGI Sønderjylland

 26 happenings undervejs

Det var ikke kun aalborgenserne, der kunne opleve stemningen fra den kilometerlange parade. Deltagerne blev beriget af fede oplevelser og underholdende elementer undervejs på ruten, hvor adskillelige idrætsgrene var repræsenteret i et fedt set-up gennem byen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Arrangørerne har virkelig været kreative og alt var timet og tilrettelagt ned i mindste detalje” udtaler Karin Thade Petersen fra DGI Sønderjyllands bestyrelse, som også gik med i paraden.

Hun glæder sig over, at 1.719 sønderjyder fester i Aalborg indtil på søndag:

“Vi er den 4. største landsdel heroppe og Sønderborg er den 10. største by. Det er fedt at være så mange samlet, så langt hjemmefra”

 

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...