Det Sønderjyske Køkken skal fortsat lære os sunde madvaner

8. februar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kommunen og Det Sønderjyske Køkken samarbejder om aktiviteter til fremme af et sundt og balanceret forhold til mad og måltider rettet til forskellige målgrupper såsom børn og fædre, unge, ældre, flygtninge og socialt udsatte borgere.

På baggrund af gode erfaringer og stor efterspørgsel foreslår sundhedsforvaltningen, at Det Sønderjyske Køkken fortsat udbyder sundhedsfremmende aktiviteter i 2018.

Det betyder, at børn, unge og voksne fortsat kan få viden, færdigheder og inspiration til sunde madvaner med brug af lokale fødevarer i Det Sønderjyske Køkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den indstilling bakker udvalgspolitikerne op.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...