SDU inviterer virksomhederne til First Mover Morgenmøder

11. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag den 23. april kl. 9.00 – 10.30 holder SDU Sønderborg det første af en række First Mover Morgenmøder på Alsion. Mødet vil være en dialog mellem teori og praksis, hvor lektor ved SDU, Susanne Gretzinger, introducerer deltagerne til begrebet social entreprenørskab, mens Connie Mark Skovbjerg og Åse Ditlefsen Ferrão fra Sønderborg Kommune beskriver, hvordan de arbejder med social entreprenørskab i praksis.

Bliv klogere på socialt entreprenørskab

På First Mover Morgenmødet kan du høre mere om potentialet og udfordringerne ved social entreprenørskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil gerne gøre erhvervslivet klogere på social entreprenørskab og inspirere til, hvordan social entreprenørskab kan udvikle innovative løsninger og produkter, der baner vejen for en bæredygtig fremtid”, sigerer Susanne Gretzinger, lektor ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU.

Susanne Gretzinger leder en arbejdspakke i projektet ’Benefit4Regions’, der er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regional Udvikling, og hvis formål det er at sætte fokus på social entreprenørskab i praksis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Social entreprenørskab skaber nye løsninger

”Social entreprenørskab vinder frem i samfundet som måden at skabe bæredygtige løsninger på for mennesker”, siger Susanne Gretzinger i en pressemeddelelse.

”Ildsjælen, der kæmper alene og for egne ideer taber terræn. I stedet udvikler vi i dag initiativer, løsninger og produkter i fællesskab, og målet er at nytænke løsninger på vores fælles problemer i samfundet og miljøet”, fortsætter hun.

Hvordan griber man det an?

Artiklen fortsætter under annoncen

Med udgangspunkt i teori og praksis sætter First Mover Morgenmødet fokus på hvilke forudsætninger, der skal være til stede for at social entreprenørskab lykkes. Hvilket ambitionsniveau skal lægges for dagen, hvordan indfries potentialet, og hvordan sikrer man sig, at det sociale entreprenørskab bliver handlekraftigt, nyskabende og gensidigt forpligtende – og ikke blot en stillestående kaffeklub. Efter oplægget er der mulighed for spørgsmål og diskussion.

Det er gratis at deltage i morgenmødet, men tilmelding er nødvendig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og tilmeld dig på HJEMMESIDEN

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...