Turistvirksomheder udvikler for at tiltrække flere gæster

18. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Over en tredjedel af virksomhederne inden for turisterhvervet i Syddanmark udvikler nye tiltag for at tiltrække turisterne.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik udarbejdet for Dansk Industri.

37 pct. af turistvirksomhederne i Syddanmark har således introduceret et eller flere nye tiltag i 2016. Innovationsniveauet er dermed faldet lidt siden 2011, hvor 47 pct. af virksomhederne havde introduceret nye tiltag. Efter at have ligget et stykke over niveauet på landsplan ligger det syddanske turisterhvervet nu på omgangshøjde med resten af landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den løbende udvikling af nye services og produkter er afgørende både for at tiltrække nye turister, men også for at fastholde interessen hos de eksisterende turister. Det er vigtigt, at vi får styrket innovationen i turisterhvervet igen”, siger fagleder for turisme Sune K. Jensen, Dansk Industri, i en pressemeddelelse.

1. maj 2024 REGIONALT, Samfund

Klokken 12 hyler sirenerne og det gør mobiltelefoner også

1. maj 2024 REGIONALT

Den første onsdag i maj tester Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet alle landets sirener og det er anden gang, at alarmen også bliver testet på nyere mobiltelefoner. Det sker klokken 12.00, når sirenerne lyder med ‘Fare-signalet’, som er en tone, der gentages fire gange i løbet af 45 sekunder. Tonen stiger hurtigt og falder langsomt, og der […]

Læs mere...