Salmonella i svinekød

26. juni 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hilton Foods tilbagekalder et parti nakkefilet på grund af salmonella.

Holdbarhedsdatoerne er 7.-10. juni, men kødet tilbagekaldes, fordi forbrugerne kan have kødet i fryseren. oplyser TV2 Nyhederne.

Disse fødevarer:

Slagterens Nakkekoteletter, 750 g, Ref. 403278702A, Prod. 30.05.2018 Bedst før 07.06.2018

Slagterens Medister 7-10%, 500 g, Ref. 403278401A, Prod. 30.05.2018 Sidste anv. dato 07.06.2018

Fakta Grovhakket Medister, 500 g, Ref. 403278401A, Prod. 30.05.2018 Sidste anv. dato 07.06.2018

Artiklen fortsætter under annoncen

Coop Hele Danmarks Grillstarter” Nakkekoteletter med gyros/hvidløg marinade 450 g, Ref.
403281703A, Prod. 31.05.2018, Bedst før 09.06.2018

”Coop Hele Danmarks Grillstarter” Nakkekoteletter med gyros/hvidløg marinade 800 g, Ref.
403283502A, Prod. 31.05.2018, Bedst før 09.06.2018

Fakta Nakkekoteletter med gyros/hvidløg marinade 400 g, Ref. 403283502A, Prod. 31.05.2018,
Bedst før 09.06.2018

Slagterens Medister 7-10% 500 g, Ref. 403282901A, Prod. 02.06.2018, Sidste anv. dato 10.06.2018

Artiklen fortsætter under annoncen

Slagterens Medister 7-10% 800 g, Ref. 403282901A, Prod. 02.06.2018, Sidste anv. dato 10.06.2018

Slagterens Medister 7-10% 1000 g, Ref. 403282901A, Prod. 02.06.2018, Sidste anv. dato
10.06.2018

Fakta Grovhakket Medister 7-10% 500g, Ref. 403282901A, Prod. 02.06.2018, Sidste anv. dato
10.06.2018

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...