Gråsten Æblefestival på udkig efter flere frivillige

1. oktober 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Når Gråsten Æblefestival udspiller sig på havnen i Gråsten fra torsdag den 11. oktober og to døgn frem, er der masser af praktiske opgaver, der skal løses. Og det spiller kun i kraft af en stor stab af frivillige. Blandt de mest trofaste frivillige findes Orla Kulby, Kaj Madsen og Ejnar Nielsen – også kaldt De Tre Musketerer.

Kaj Nielsen, medlem af festivalens styregruppe og tovholder for en stor del af festivalens praktiske opbygning, siger: “De tre kan se, hvad der skal laves. De har slet ikke brug for at blive dirigeret”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre synes nok, at Sønderborg får mange ting forærende, mens folk i Gråsten er nødt til at gøre mere selv, for at der sker noget.

Det er dét, som ifølge Carsten Gram fra Landdstrikternes Fællesråd, kaldes for borgerrettet innovation i kommunalt forvaltningssprog.

“Så Gråsten har brug for os, mens vi sagtens kan undværes i Sønderborg. Æblefestivalen er en af de ting, folk i Gråsten selv har sat i gang. Her er mange ildsjæle, og det vil vi gerne bidrage ti”l, siger Orla Kulby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én for alle – alle for én.

De Tre Musketerer viser vejen!

Vil du gerne være med på holdet af frivillige ved Gråsten Æblefestival?

Kontakt Mette Caspersen, M: 60 68 02 03, mail: [email protected]

1. maj 2024 Uddannelse, Sønderborg

SOSU Syd og EASV starter DigiTech-hold i Alsion

1. maj 2024 Uddannelse

SOSU-skolen har den store fornøjelse, at kunne annoncere, at SOSU Syd starter et DigiTech-hold den 3. juni i Alsion – i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest, EASV. Efter et halvt års hvervekampagne er der nu 20 elever fra Sønderborg og omegn, som er klar til at starte deres uddannelse i juni. SOSU Syd og Sønderborg Kommunen […]

Læs mere...