Debat: Aase Nyegaard “At Large”

11. oktober 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

”Kommunen klar med penge til byprojekter”, skriver SønderborgNYT!

Kommunens adviserede ”byprojekter” indeholder en overraskelse fra TMU´s formand fr. Aase Nyegaard, som er i spidsen for det ene af de to udvalg i Sønderborg Kommune, der har flest kalamiteter på samvittigheden.

Fr. Nyegaard, Fælleslisten, har egenhændigt pådraget sig ansvaret for at tildele parkeringspladsen bag det tidligere kommunekontor i Augustenborg, der har den officielle adresse Storegade 26, 6400 Augustenborg, tilnavnet Apotekerhaverne som er et registreret gadenavn i Nordborg og derfor umiddelbart  er i strid med adressebekendtgørelsen. Der er jo også Apotekerhaven i Sønderborg ved Borgen!

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er opsigtsvækkende, ligesom det var opsigtsvækkende, at fr. Nyegaard i sin egenskab af borgmester i Sønderborg tidligere forsøgte at omdøbe Nordborgvej til et Clausen-relateret navn; naturligvis i strid med både skik og lovgivning!

Det er helt bizart i Augustenborg! – Alt den stund, at Det gamle Apotek, hvor den oprindelige bygning er opført ca. 1767 af Hertugen og er beliggende Slotsallé 4 i Augustenborg, der i øvrigt fremstår smukt og ejes af Peder Krag Blume Dahl, Augustenborg Yachthavn! (Tidl. borgmester i Augustenborg)

Artiklen fortsætter under annoncen

I mine øjne sér vi hér en lokalpolitiker, der igen plejer sin egen dagsorden og forfængelighed, fremfor at søge råd hos kommunens embedsværk! – Eller også har de nu givet helt op!

Fr. Aase Nyegaard behøver ikke at anstrenge sig yderligere for at gå over i historien, da hun til evig tid vil blive husket, som den borgmester, der hævede skatterne 1. gang, da hun var borgmester i Augustenborg, og 2. gang, da grådigheden og forfængeligheden igen fik overmagten, som borgmester i Sønderborg hævede skatterne igen!