LY Copenhagen åbner butik med modetøj til unge kvinder

19. december 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

LY Copenhagen, der sælger modetøj til unge kvinder er på vej ud fra Sønderborg Iværksætter Service, hvor netbutikken har været i rugekasse.

“Vores netbutik går bedre end vi havde turdet håbe, så nu er det næste skridt at åbne en butik i Sønderborg midtby”, siger Adam Ferati, der ejer LY Copenhagen.

Adressen bliver hjørnet af Perlegade og Jernbanegade, hvor Arnold Busck havde adresse, indtil den rykkede i Borgen.

“LY Copenhagen har kun eksisteret i et år og jeg har fulgt med i eventyret fra den spæde start og frem til i dag, hvor de er klar til at rykke ind i midtbyen oveni, at de har en fantastisk netbutik”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu gælder det om at få lokalerne i midtbyen gjort klar, så der kan bydes på en virkelig spændende butik, som kvinderne kan komme ind og handle i.

“Vi håber på at åbne i løbet af februar eller marts”, siger Adam Ferati til SønderborgNYT.

Se mere fra LY Copenhagen HER

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...