Ny bestyrelsesformand hos Welfare Tech

18. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Koncernchef ved Falck, Allan Søgaard Larsen, afløser direktør Lars Kolind som bestyrelsesformand for Welfare Tech. Den nye formand får blandt andet til opgave at give foreningen et kraftigt internationalt fokus.

Da bestyrelsen i Welfare Tech i dag konstituerede sig med Allan Søgaard Larsen som formand, fik den en formand, som allerede har et dybt engagement inden for velfærdsteknologi. Han har bl.a. været formand for regeringens vækstteam for Sundheds- og velfærdsløsninger.

Allan Søgaard Larsen kan nu tage afsæt i de resultater, som Lars Kolind har præsteret, siden han blev første bestyrelsesformand for Welfare Tech i 2010. Lars Kolind brænder for udviklingen og velfærdsteknologien men har ønsket at trække sig for at få tid til andre aktiviteter.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...