Kommunen gør sit til at skaffe flere lærepladser

19. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet besluttede på mødet den 20. marts 2013 at udsætte behandlingen af spørgsmålet om anvendelse af arbejdsklausuler ifølge ILO konvention og sociale klausuler ved udbud af drifts- og anlægsopgaver. Byrådet ønskede en egentlig sagsfremstilling for Økonomiudvalget og Byrådet inden der tages stilling til tingene..

Ifølge kommunens gældende indkøbspolitik og udbudsstrategi skal sociale klausuler anvendes.

Byrådet skal beslutte, om ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausulers anvendelse og håndhævelse skal anvendes i alle kontrakter vedr. bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser og fabrikation mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lettere danske betyder det, at de virksomheder, som kommunen handler med, skal gøre noget for at uddanne unge mennesker og så skal de have den rummelig, som det kræver, når ledige skal sluses ind på arbejdsmarkedet.

Forvaltningen har sat en køreplan for aftaler sammen og den kigger Økonomiudvalget på onsdag, inden Byrådet samles.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...