1A Bolig tilbyder elektronisk rundvisning i boliger der kan købes

7. maj 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Hos ejendomshandler A1 Bolig i Sønderborg kan du komme indenfor og tage en plads i en af de nyindkøbte biografstole, hvor du kan sidde og ‘tv-opleve’ nogle af de boliger, der er til salg.

“Vi kan byde på en elektronisk fremvisning her i butikken og iøvrigt er det også muligt at se den derhjemme via vores hjemmeside”, siger Jytte Aaen, der er medejer af 1A Bolig. Hun fortæller videre:

“Det med 3D er helt nyt og vi har fået det i denne uge og jeg er sikker på det er fremtiden. Billederne er taget i 3D og tager man så oså 3D-briller på, så er det som at være i boligen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kommer rundt i boligen ved hjælp af piletasterne på computeren og teknikken virker også på mobilen.

Følger med tiden 

“Vi har fået 3D indenfor, fordi vi hele tiden udvikler. Når man har forretning, så skal der løbende ske noget nyt, så tingene ikke står stille”, siger Jytte Aaen.

I 1A Boligs store lokale i Perlegade vil der om få uger være udstilling af glaskunst og man kan også besøge A1 Boligs café og nyde en kop kaffe.

Klik HER på LINKET og ‘gå’ en tur i en bolig.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...