Ballet-pigerne er klar til ferniseringen i Augustiana

21. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag klokken 14 inviterer balletpigerne til forestilling i Augustiana i Augustenborg, hvor danserne skal optræde i forbindelse med en fernisering.

Det er rart lige at strække sig lidt, inden man går i gang.

Tirsdag blev nogle af de sværeste ting øvet endnu en gang, så forestillingen kan prøves af i de rigtige omgivelser torsdag.

– Det er vigtigt, at i hele tiden holder jeres pladser, fordi det ser fjollet ud, når rækkerne ikke er lige, lyder det igen og igen fra leder Melissa Mathies til pigerne. Undervejs gennem øvetimen bliver der pjattet en del, men Melissa Mathies formår alligevel at fastholde opmærksomheden og koncentrationen, når der trædes an i dansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændende er det unægtelig med forestillingen søndag, fordi Melissa Mathies ikke kan stå på sidelinien og dirigere, men der er ingen grund til bekymringer:

– Så strammer pigerne sig an og hjælper hinanden med at yde det allerbedste, som de kan, siger den populære leder.

Se billeder fra øvetimen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.553055904744978.1073741854.371861676197736&type=3

Artiklen fortsætter under annoncen

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...