God forklaring på Gendarmstien endnu ikke er lavet

18. oktober 2019 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

I juni måned besluttede de folkevalgte i Sønderborg Kommune, at Gendarmstien skal sættes i stand efter stormskader – og det eneste synlige tegn på, der er noget i gang, det er skilte ved en del af Gendarmstien ved Broager.

“Og det er der en rigtig god forklaring på, fordi istandsættelsen har været i høring frem til slutningen af september måned”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Hun er formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Når høringssvarene er behandlet, vil Sønderborg Kommune træffe afgørelse i sagen. Denne afgørelse kan der klages over i en 4 ugers periode. Hvis der indkommer klager, kan det forsinke projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parallelt med behandlingen af kystbeskyttelsessagen, kører der også en VVM-screeningssag. Denne afgørelse kan også påklages.

“Det er vores forventning, at anlægsprojektet kan påbegyndes i oktober/november, hvis ikke der indkommer klager, der har opsættende virkning”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...