Jan Bansø, som er restauratør på Det Gamle Rådhus i Gråsten, har sat en lækker Nytårsmenu sammen, som man kan tage med hjem til sine nytårsgæster.
Forretten er Laks på tre forskellige måder og her er der ingen tilberedning.
“Hovedretten, der bare skal lunes i ovnewn, er stegt kalvefilet i serranoskinke med svampesauce, pommes Anna og grøntsager”, siger Jan Bansø til SønderborgNYT.
Der er også en osteret, som også skal lunes i ovnen – og det er brie bagt i filodej og den srveres med solbærsyltetøj.
“Desserten er profiteroles med mørk chokolade, hvis chokolade panne cotta og frugtsalat med råcremé”, siger restauratøren.
Hvis det frister at få Nytårsmenuen fra Det Gamle Rådhus i Gråsten, så er det vigtigt at bestille inden 28. december.
Læs mere om pris og andet HER på LINKET
Du kan også ringe og bestille på telefon 7465 1200