Nu er Domicilet klar til at huse flere mindre virksomheder

31. januar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag var der reception i Domicilet, der er en slags virksomhedshotel, hvor Vækstrådet står for udlejning af lokaler til mindre virksomheder, der har brug for et sted at være. Lokalerne, der er beregnet til virksomheder, som har fra en til ti medarbejdere, lejes ud til en fast pris pr kvadratmeter.

“I huslejen er der inkluderet lys, varme og internet, så der er altså ikke ekstra omkostninger oveni huslejen”, siger Michael Hamann. Domicilet har adresse på Ellegaardvej 36 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De virksomheder, som flytter ind, kan bruge den nyistandsatte fælles spise- og kaffestue, hvor de kan møde husets andre lejere.

“Hvis man sidder alene på sit kontor hele dagen, så er det rart, man har nogle, som man kan snakke med i pauserne og ligessom have en slags kollegialt forhold til”, siger Michael Hamann. Han fortæller, der også er et kontor, hvor en medarbejder tager imod post og pakker til lejerne.

Dengang Forskerparken havde lokalerne, blev udlejningen administreret fra Odense, men nu ejer Sønderborg Kommune bygningen og Vækstrådet har lejet den af kommunen, så mindre og nystartede virksomheder kan få tag over hovedet til en rimelig pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi overtog lokalerne i efteråret og har brugt tid på at friske dem op. Og så har vi gjort lidt ekstra ud af den fælles kaffe- og spisestue”, siger Michael Hamann til receptionsgæsterne.

Bestyrelsesformanden for Vækstrådet, Henrik Raunkjær, sagde i sin tale, at han selv havde en virksomhed i Forskerparken i 2002.

“Og det var alletiders, fordi vi var flere i huset, så der var altid nogen at snakke med”, siger han.

Vækstrådets formand glæder sig især over tanken om, at iværksættere starter deres rejse i den anden ende af bygningen, hvor Sønderborg Iværksætter Service bor – og med tiden rykker op i Domicilet, hvor de kan bo, indtil de er helt flyveklare.

Artiklen fortsætter under annoncen

Domicilets hjemmeside hedder Domicilet6400.dk

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...