Jørgen Mads Clausen og masser af unge til Åbent Hus i Alsion

1. februar 2020 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag var der Åbent Hus hos både SDU og ErhvervsAkademi SydVest i Alsion og det trak en del unge mennesker til. Deres mål var at blive lidt klogere på de uddannelser, som de overvejer at tilmelde sig

Danfoss’ bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen besøgte også Alsion – og SønderborgNYT spurgte, om han havde planer om at melde sig til en af uddannelserne.

“Vi skal jo blive ved med at lære hele livet og jeg er her for at se, hvad der rører sig”, siger Jørgen Mads Clausen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos EASV kom de unge mennesker også sivende i en lind strøm. Og EASV, der har et tæt samarbejde med erhvervslivet håber, at især Servicesøkonom-uddannelsen vil trække unge indenfor.

“Det er en uddannelse, der spiller ind i både oplevelses-, restaurations-, og turistverdenen”, lyder det fra EASV.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...