Social Dining på Brøggeriet

2. februar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 28 februar afholder vi for første gang Social Dining på Brøggeriet. Det gør vi i et spændende samarbejde med Park By Mens Cut.

Arrangementet starter klokken 18.30, hvor vi byder på velkomst bobler og en lille amuse. Herefter går vi til bords og nyder en 3-retters menu med tilhørende vinmenu.

Efterfølgende skruer vi op for hyggen – og lidt dans for dem der lyster.

Pris for tre-retters menu og vine: 499 kroner.

Tilmelding er nødvendig – der er kun adgang med billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har sat et begrænset antal billetter til salg, skriver Brøggeriet.

Billetter kan bestilles på [email protected] eller tlf: 74431012.

Du kan også tilmelde dig hos Park By Mens Cut.

Menu

Amuse:
Små ærøpandekager med trøffelmayo og stenbidderrogn
Forret:
Skindstegt torsk med cremet fiskesuppe og dild
Hovedret:
Kalvemørbrad, kalvebrissel, smørdampet rødkål, rødbede purè, bagt løg, bøgehatte Pommes Anna og rødvinsglace
Dessert:
Moussekage med bærvariation

Artiklen fortsætter under annoncen

Vin-menu udvalgt og leveret af Wohlenberg Vinhandel

6. maj 2024 Kultur, Sydals

Æ Alsinge kørte til Mommark og så sig selv i tv-udsendelse

6. maj 2024 Kultur

Søndag var Æ Alsinge på knallerttur til først Høgebjerg og derefter Mommark Marina – og der er gode forklaringer på begge dele. På Høgebjerg skulle ‘Fidde’, et af prospect-medlemmerne, en lærling, have sit rygmærke – og når det lige skulle udleveres på Høgebjerg, så er forklaringen, at det netop var på Høgebjerg, Als’ højeste punkt, […]

Læs mere...