Skoringen i Borgen åbner en SNEAX Store i butikken

4. marts 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag åbner en ny og trendy sneakers-butik i Borgen. Det sker, når Skoringen inviterer kunderne inden for i den nye SNEAX Store til et univers af sneakers fra nogle af de mest kendte og popu¬lære brands som Adidas, New Balance, Puma, Fila med mere.

I forbindelse med indvielsen byder personalet på lidt snacks og drikkelse og står, som altid, klar med hjælp og vejledning.

Sneakers bliver kun mere og mere populære, og det mærkes også hos Skoringen i Borgen, som  åbner sin egen SNEAX Store. Den nye SNEAX Store er integreret i Skoringens eksisterende butik som en stor shop-in-shop med sin helt egen stil, identitet og udtryk. Butikken har været åben en lille måned tid, men nu er alle hylderne fyldt op, og personalet er klar til officielt at indvie den nye SNEAX Store sammen med kunderne, skriver Skoringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Bruhn har i 10 år arbejdet som daglig leder i Skoringen, og hun er spændt på kundernes reaktion på det store udvalg af kendte sneakers brands. Sortimentet består af nyeste og mest populære styles fra kendte brands.

 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...