Sønderborg Erhvervstræf 2020 udsættes

12. marts 2020 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd har af hensyn til den mulige smittefare ved at gennemføre et arrangement, hvor 300 erhvervsfolk, byrådsmedlemmer og kommunalt ansatte samles i relativt tætte omgivelser, valgt at aflyse Sønderborg Erhvervstræf 2020 den 17. marts.

“Af hensyn til den mulige smittefare ved at gennemføre et arrangement, hvor ca. 300 erhvervsfolk, byrådsmedlemmer og kommunalt ansatte samles i relativt tætte omgivelser, har vi valgt at aflyse arrangementet den 17 marts”, siger Borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd vil i den kommende tid fortsat følge situationen, og så snart det bliver muligt, vil en ny dato for erhvervstræffet blive meldt ud og der inviteres igen til arrangementet.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon

Artiklen fortsætter under annoncen

70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...