Salon M by S Coiffure må ikke tage mod kunder fra mandag

19. april 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sasha Vosooghi, som har M by S Coiffure i Borgen, er den eneste frisør i Sønderborg, der ikke må lukke kunder indenfor mandag morgen.

“Da jeg hørte regeringen melde ud, at frisørsalonerne igen må åbne, blev jeg rigtigt glad. Men jeg kom ned i kulkælderen igen, da jeg opdagede, at fordi jeg har min forretning i et center, så må jeg ikke tage imod kunder”, siger Sasha Vosooghi til SønderborgNYT.

“Jeg synes jo, jeg skulle have lov til åbne, fordi det ikke giver øget risiko for smitte, at man går ind i en centersalon, når de andre forretninger er lukkede. Det er jo alene mine kunder, der vil bruge gangen i Borgen”, siger Sasha Vosooghi, som har brugt ‘lukkedagene’ på at renovere sin forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu håber han på, at der i de kommende dage kommer en udmelding fra regeringen om, hvornår storcentrene kan åbne.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...