Nu kan plejehjemsbrugere få besøg i haven eller på terrassen

29. april 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Siden marts måned har beboere på plejecentre, Center for Kortidspladser og i centernære ældreboliger måttet undvære besøg af deres kære på grund af besøgsforbuddet i forbindelse faren for Corona-smitte. Men nu kan beboerne igen få besøg af pårørende på udearealer, hvis der kan sikres forsvarlige forhold.

Social- og Seniorudvalget har netop besluttet, at der genåbnes for besøg på udearealer, som på beboeres egen terrasse, i besøgstelt eller pavillon, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil også – i samarbejde mellem borger, pårørende og personale – kunne blive mulighed for gåture for beboere på Center for korttidspladser og i centernære ældreboliger.

Hver beboer kan få to besøg pr uge enten som besøg på terrasse i besøgstelt, pavillon eller en gåtur, indtil der ligger yderligere retningslinjer fra myndighederne om genåbning af besøg.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...