Hassan Badran fra City Fitness glæder sig til at opleve liv i centret

6. juni 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I City Fitness i Sønderborg har Hassan Badran brugt masser af timer og en del penge på at skærme træningsudstyret af – og flytte rundt på tingene, så der er god afstand mellem dem.

“Jeg har hængt plexiglas ved skranken i receptionen og omkrig flere af de træningsredskaber, som vi har”, siger Hassan Badran og tilføjer, at det selvfølgelig er gjort for at mindske smitterisikoen.

Hassan Badran er glad for, at myndighederne giver ham lov til at åbne igen. Folketinget har bestemt, at alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter, som ikke allerede er åbnet, kan åbne fra mandag 8. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og her i City Fitness er der masser af muligheder for både at vaske og spritte hænderne”, siger Hassan Badran til SønderborgNYT. For ham er det vigtigt at følge myndighedernes anvisninger.

“Hvis vi får lov til åbne igen, så skal vi huske, at det ikke er ensbetydende med, at Corona-pandemien er slut”.

Du kan se billeder af al den ‘Corona-sikkerhed’, der er i City Fitness, her på linket.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...