Administrative medarbejdere skiftes til at arbejde hjemmefra

21. september 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

For at undgå smittespredning og samtidig sikre en god løsning af kommunale opgaver har kriseberedskabet i Sønderborg Kommune besluttet, at nogle administrative medarbejdere arbejder hjemme frem til den 4. oktober. Det er tale om for eksempel HR-medarbejdere, udviklingsmedarbejdere, økonomer og medarbejdere i stabsfunktioner.

”Fordi Sønderborg er en af de kommuner, der har et meget lavt smittetryk, så har vi besluttet at sende administrative medarbejdere hjem i hold på nuværende tidspunkt og det bliver dem, der ikke har direkte kontakt til borgerne”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen er, at alle berørte medarbejdere får besked tirsdag eftermiddag om, hvorvidt og i hvilket omfang, de skal arbejde hjemme.

Samtidig opfordrer kommunens kriseberedskab alle ansatte til fortsat at arrangere møder som onlinemøder.

I de seneste syv dage er der registreret otte personer Corona-smittede borgere i kommunen.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...