Sidste chance for at se eller gense Papirmuseet

12. november 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Holder man af at gå i de hyggelige indkøbsgader i Papirmuseets By i Gråsten, så skal man snart afsted for at opleve det en sidste gang. De små huse rives ned for at give plads til en snorlige webshop – der skal stå helt færdig i starten af januar. Allerede nu er det første hus revet ned!

Et enkelt hus bevares og webshoppen indrettes, så det stadig er inspirerende at komme på indkøb – det kan man alle hverdage fra klokken 12-16. Bemærk dog fra den 7 december er der lukket for direkte salg: Men webshoppen er åben døgnet rundt, skriver Karen-Marie Klip.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnet – Papirmuseets By – ændres til Karen-Marie Klip selv om det lokale ‘æ Papirmuseum’ sikkert holder ved en tid. Selve udstillingen med Papirmuseets samling er lukket ned.

Karen-Marie Fabricius håber på, der bliver tid til at rydde op i samlingen i løbet af 2021.

Det er Coronatiden, der har skubbet ekstra til en udvikling, der har været i gang længe. Det er over 10 år siden, Karen-Marie Klip & Papir startede webshoppen karenmarieklip.dk og det er kun gået fremad lige siden; men den store fremgang i salget på shoppen under Coronatiden har gjort det nødvendigt, at der indrettes efter en webshops behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med opbygningen af den snorlige shop, så ryddes der grundigt op i sortimentet – så et stort lagersalg er startet.

Fremover satses der primært på de quillingprodukter, som virksomheden selv udvikler, producerer og pakker.