Fem entreprenører kan byde på byggeriet af Logistik- og Servicecentret

13. november 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Kommune har nu sendt fem entreprenører til den videre udbudsproces i forbindelse med Logistik- og Servicecentret, der skal bygges på Ingolf Nielsens Vej.

Kontrakten om opførelsen af Logistik- og Servicecenteret forventes underskrevet inden nytår efter endt udbudsproces. Det skriver Sønderborg Kommune.

Logistik- og Servicecentret kommer til at huse syv forskellige afdelinger med i alt cirka 200 medarbejdere. Det drejer sig om Vej og Park, Vintertjenesten, Brand & Redning, Service & Ejendomme, Hjælpemiddeldepotet, Rådhusservice og Transportkontoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med det nye center er at opnå en optimeret drift og synergi i opgaveløsningen, som giver et økonomisk rationale. Det drejer sig blandt andet om optimering af administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse og optimering af diverse vagtordninger.

De fem entreprenører der kan byde er BASE Erhverv – Horsens, CC Contractor – Herning, Jørgen Friis Poulsen – Herning, Ommen & Chr. Johansen – Rødekro og Sønderborg Ingeniør og Byggeforretning – Sønderborg.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...