Keller og Co har lavet maden til julebordet

Ris a la Mandes. Foto: Keller og Co
Ris a la Mandes. Foto: Keller og Co
24. december 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Omkring 30 sønderborgensere skal nyde julemenuen fra Keller og Co.

“Jeg synes, det er et fint antal, når vi tænker på, at der ikke er gjort det mindste for at reklamere for, at man kunne bestille julemaden hos os”, siger kokken, Jonas Keller, fra Keller og Co.

For rigtigt mange har juleaften nogle helt faste traditioner, som der holdes fast i.

“Og derfor er menuen også helt traditionel med andesteg og Ris a la Mandes”, siger Jonas Keller til SønderborgNYT.

Om en uge er det Nytårsaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der leverer vi mad til langt flere og der er forlængst lukket for bestillinger”, siger Jonas Keller, som glæder sig over, at han – trods Corona-situationen – har gang i gryderne og forretningen.

Når Coronakrisen er slut, bliver der skruet op for blusset igen:

Om det er en gourmetmiddag med egen kok derhjemme, street food i haven, reception, lidt godt til ganen under mødet eller fest i Keller og Cos selskabslokale – med plads til 40 personer.

Jonas Keller leverer gerne hele pakken: Mad, drikkevarer, personale, opdækning og bar. Alt der skal til, så du kan slappe af og nyde dit arrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

5. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Morsom Brecklings Bogcafé med Bent Jensen

5. maj 2024 Kultur

Flere end 200 mennesker indfandt sig søndag eftermiddag i Sønderborghus, hvor Brecklings Bogcafé havde besøg af LINAK-ejer Bent Jensen til en samtale om bogen, Den bedste idé, der handler om netop Bent Jensen og LINAK. Vanen tro tonede Allan Breckling alene frem på scenen og bød velkommen, hvorefter Bent Jensen kom ind – og han […]

Læs mere...