Bilka lukker halvdelen af varehuset

30. december 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Bilka i Sønderborg har siden marts fulgt alle regler og anbefalinger, og fordi der er rejst lidt tvivl om, hvordan reglerne for et todelt Bilka-varehus skal tolkes under denne nedlukning, har Bilka selv valgt at lukke den ene del af varehuset midlertidigt.

Vi har helt overordnet fokus på at sikre den mest trygge indkøbsoplevelse som hidtil og samtidig sikre, at alle danskere kan få deres fødevarer og øvrige dagligvarer såsom toiletpapir, babyartikler, rengøringsmidler med videre, skriver Bilka i et nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi oplever, at I er rigtig gode til at tage hensyn, benytte ydertimerne, komme alene, følge alle myndighedernes Corona-råd og i det hele taget passe på hinanden. Det er vi meget taknemmelige for.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...