Sønderborg Forsyning svarede på spørgsmål om affald og genbrugsbeholdere

27. januar 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag stillede Sønderborg Forsynings kommunikations- og kundechef Janni Hv. Jepsen og driftschef Stinne Stokkebo op foran SønderborgNYTs kameraer og svarede på en lang række spørgsmål om den nye affaldssortering, som SønderborgNYTs læsere har stillet.

“Netop affaldssortering og affaldbeholdere er noget, som vi alle gør brug af – og derfor er det også¨noget, som vi alle har en mening om. Derfor venter vi mange spørgsmål igennem udsendelsen”, sagde driftschef Stinne Stokkebo til SønderborgNYT inden udsendelsen begyndte.

Artiklen fortsætter under annoncen

I udsendelsen bliver der fortalt, hvorfor vi skal betale, hvis vi har brug for en større beholder til genbrugsaffald – og her handler det om, at de husstande, som har behovet for en større beholder, de skal dække den engangsudgift, som følger med, når den skal fragtes hjem til dem.

“Sønderborg Forsyning må ikke giver under- eller overskud – og for at andre ikke skal betale for de husstande, der skal bruge større genbrugsbeholdere, så bliver den dem, der har behovet, som får reningen”, siger kommunikaions- og kundechef Janni Hv. Jepsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var også en række spørgsmål, som handlede om tømninger og sortering.

Du kan se hele udsendelsen her.

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...