Sundhedsmyndighederne: Butikker op til 5000 kvadratmeter kan åbne med restriktioner

23. februar 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sundhedsminister Magnus Heunicke sagde mandag aften til DR, at en stor del af butikkerne på baggrund af en corona-ekspertgruppes beregninger kan åbne landsdækkende de kommende uger.

“Når det drejer sig om en stor del af butikkerne, er der også godt nyt fra myndighederne og ekspertgruppen. Der vurderer man, at man kan lave en landsdækkende åbning. Sundhedsmyndighederne og indsatsgruppen indstiller på nationalt niveau, at udvalgsvarebutikker op til 5000 kvadratmeter genåbnes med midlertidigt skærpede kvadratmeterkrav”, siger ministeren til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det savner vi bestemt og det bliver bare dejligt, når det sker”, siger centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping. Flemming Enghave er også medlem af bestyrelsen i Sønderborg Handel.

Borgen har over 15.000 kvadratmeter butikker.

“Så vi får ikke lov til at åbne i denne omgang og det var heller ikke ventet”, siger Flemming Enghave.

“Men Borgens butikker kommer jo et skridt nærmere deres åbning, når først de øvrige butikker er i gang”.

Onsdag fortæller regeringen, hvad der bliver åbnet.

12. maj 2024 Sport, Sønderborg

Både tennisdamerne og -herrerne vandt

12. maj 2024 Sport

Damerne vandt 6-0 over Aarhus 1900 og herrerne vandt 5-1 over Tarup-Pårup fra Odense Begge hold var sat til at spille hjemme i Kurhusskoven i perfekte rammer med sol, nyudsprunget skov og rigtig gode grusbaner. Mange tennis interesserede kiggede da også forbi lørdag fra klokken 11:30, hvor herrernes 2. divisionshold lagde ud, inden det stærke […]

Læs mere...