Debatindlæg: Styrk mødet mellem generationer i boligområderne

3. marts 2021 Debat Skrevet af: Redaktion

Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Venstre og Dansk Folkeparti havde rustet sig til et politisk sværdslag og tonen var valgkampspræget, da Byrådet skulle tage stilling til en dispensationsansøgning om at nedrive færre boligblokke i ghettoområdet Nørager og Søstjernevej.

Debatten om at ændre lejligheder til ungdomsboliger fortsætter på nettet.

For Slesvigsk Parti er planen for boligområdet et nødvendigt og reelt skridt væk fra ghettolisten og ind i udvikling af en bæredygtig bydel. Det er nemlig det helt rigtige at løfte blikket og se Søstjernevej og Nørager i sammenhæng med resten af byen, og det er nødvendig at kombinere sociale, uddannelses- og beskæftigelsesmæssige indsatser med fysisk byudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop den fysiske omdannelse kan sikre, at området i højere grad bliver et blandet boligområde, hvor der både findes nye og attraktive boliger samt billige og gode boliger til forskellige målgrupper.

Derfor mener vi – i modsætning til Venstre og Dansk Folkeparti – at boligområdet både er til børnefamilier, unge og ældre.

Forskellige boligtyper vil understøtte mødet mellem generationer. Og når valget står mellem at kaste beboere ud af endnu en boligblok eller at byde unge velkommen i boligområdet, så vælger Slesvigsk Parti det sidste.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Masser af glade børn til Børnefestivalen

19. maj 2024 Samfund

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, […]

Læs mere...