Unge kan få anonym online-rådgivning via Cyberhus Sønderborg

8. marts 2021 Samfund Skrevet af: Redaktion

Der er et stort behov for mange børn og unge for at kunne komme i kontakt med andre unge eller voksne, hvor de anonymt kan stille spørgsmål om alt. Derfor har Børn og Unge åbnet en chat til børn og unge. Navnet er Cyberhus Sønderborg, og målgruppen er personer mellem 9 og 23 år, skriver Sønderborg Kommune i en pressemedddelelse.

“Det gælder om at åbne de lukkede døre i en coronatid, og Cyberhus Sønderborg fungerer som en moderne børnetelefon, hvor børn og unge kan spørge om alt mellem himmel og jord. Det er chat mellem en professionel medarbejder og en ung, og brugerne kan bruge de relationer, de skaber på nettet”, siger Jens Jacob From Levring Madsen, der er leder af Indsatser for Børn og Unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cyberhus Sønderborg åbner i dag, mandag, og er bemandet to gange to timer ugentlig og der bliver i første omgang åben mandage fra 13 til 15 og onsdage fra 17-19.

Bemandingen sker parvis på kryds og tværs i forvaltningerne med ansatte fra Misbrugscenteret, SSP, Børn og Unge-afdelinger og andre relevante afdelinger.

Du kan se mere på Cyberhus.dk

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...