LOF Syd og Skærtoft Mølle byder på rugbrøds-bagekursus

29. marts 2021 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

Som noget helt nyt tilbyder LOF Syd et online bagekursus i rugbrød under ledelse af udviklingschef Steffen Nielsen fra Skærtoft Mølle. Det er onsdag og torsdag den 5.-6. maj klokken 19:00, at Steffen Nielsen vil dele ud af sin passion for og viden om rugbrødsbagning.

Hør om råvarer, surdej, bageteknikker m.m. og få inspiration til det lækre hjemmelavet brød. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – undervisningen vil foregå i et tempo, hvor alle kan være med uanset bageerfaring, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bagekurset vil foregå i en lukket Facebookgruppe og inden kursets start vil alle deltagere få tilsendt en komplet bagepakke med alle de ingredienser og opskrifter, der skal bruges i undervisningen samt information om adgang til gruppen.

Tilmelding til kurset skal ske hos LOF Syd.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...