Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

Arkivfoto
Arkivfoto
14. april 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16.

“Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen.

I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste års vindere fra Iskonditoriet i Sønderborg, og Fjellerup Vaffelbageri på Djursland, der fra tidligere år også har været med i toppen, oplyser Opdag Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Længe bølgede det frem og tilbage mellem de to, men i sidste ende slog midtjyderne sønderjyderne.

Det er femte gang, opdag Danmark kårer årets ishus. Det blev også året, hvor allerflest danskere stemte, for med over 29.000 sms-stemmer på landsplan, overgik afstemningen 2020, hvor der kom 25.000 stemmer.

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...