Mommark Marina er klar til at servere mad for dig

28. april 2021 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

I restauranten i Mommark Marina er der rigtig god plads både i hverdage og i weekenderne – et gode for dem, der tænker på at køre dertil for at spise, men knap så godt for ejeren og hans personale.

“Der er fin afstand mellem bordene og det er også muligt at sidde udenfor – og det må også give tryghed, at både gæster og personale har en negativ coronatest”, siger Carsten Kock og nævner, at de fastliggende campister er kommet.

Alle hverdage åbner receptionen og boden med is og pølser fra klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Restauranten åbner klokken 17 de første fire dage i ugen og fra klokken 12 fredage, lørdage og søndage”, siger Steven Redd Andersson til SønderborgNYT. Han fortæller vidre, at det er et mindre menukort, der vælges fra i de første dage i ugen.

“Men fredage, lørdage og søndage kører vi med fuldt menukort, så alle de gæster, som er vilde med eksempelvis ‘delemad’ eller vil nyde en stegt rødspætte kan roligt ringe og bestille bord”.

Se BILLEDER HER .

1. maj 2024 Uddannelse, Sønderborg

SOSU Syd og EASV starter DigiTech-hold i Alsion

1. maj 2024 Uddannelse

SOSU-skolen har den store fornøjelse, at kunne annoncere, at SOSU Syd starter et DigiTech-hold den 3. juni i Alsion – i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest, EASV. Efter et halvt års hvervekampagne er der nu 20 elever fra Sønderborg og omegn, som er klar til at starte deres uddannelse i juni. SOSU Syd og Sønderborg Kommunen […]

Læs mere...