Det Lille Teater: De damer – stewardesser fra Always Happy Airlines

De damer. Pressefoto
De damer. Pressefoto
6. maj 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Stewardesserne i det engang så hæderkronede Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da en melding fra kontroltårnet forsinker den planlagte afgang. Hvad foretager man sig så i en flyver fyldt med forventningsfulde passagerer, overarbejde i benene, overenskomster, der ikke overholdes, transfers, der ikke kan nåes, Coronatanker, drømmen om den store kærlighed og en hemmelighed med i bagagen?

“Let the Cabin Crew entertain you”, lyder det fra kaptajnen og hvad indebærer så det? Ret stolesædet op! Spænd sikkerhedsbæltet! Hvem ved, om vi er lettet, inden vi er landet? De Damer tager publikum med på stormfulde højder. De har noget på hjertet og har de høje hæle solidt plantet på jorden, skriver Det Lille Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den luft, de udstøder, er ren vellyd!

Always Happy Airlines stewardesser er ingen ringere end Ann Hjort, Jette Sophie Sievertsen, Tine Gotthelf, Margit Watt-Boolsen, Nina Marie Birk, Pernille Aalbæk Andersen, der for hjælp af steward og pianist – Raivis Zandoviskis.

Billetter til forestillingerne den 7. og den 8. juni skal bestilles lilleteater.dk eller 7465 3767.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...