Roklubberne inviterer til Firmakaproning

28. maj 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Roklub gør klar til, at der lørdag den 4. september trækkes i årerne i den 26. Firmakaproning og det gør klubben sammen med Ruderverein Germania og det foregår ved Verdens Ende.

Det er teambuilding på den sjove måde for virksomheder, institutioner, sportsforeninger, gadeforeninger, kort- dart-eller ølklubber – ja kun fantasien sætter grænsen. Det er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet blandt kolleger og det kan være en god idé også at tage chefen med, skriver roklubben i en mail til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som vanligt lægges der vægt på, at det bliver en folkefest med morsom og sjov konkurrence – der er bl.a præmier for flotteste udklædning.

Så tag på teambuilding med dit firma, din institution eller din sportsforening, gadeforening, kort- eller ølklub.

I får 3 x 1,5 times instruktion i ugerne 32, 33 og 34 før kaproningen.

Se mere på og tilmeld jer på firmakaproning.dk .

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...