Nu skal der ryddes op i Augustenborg

8. juni 2021 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

Onsdag formiddag vil medlemmer af Hertugbyens Bevaringsforening fjerne ukrudt, cigaretskod og måske et par mundbind fra fortovene på Storegade, Louise Augustas plads og Slotsallé. Indsatsen foregår i et samarbejde mellem Vej og Park, husejere og butiksindehavere.

Vi vil gerne vise byen fra sin smukkeste side inden torsdag, hvor vi sandsynligvis får mange gæster til byen, når der er reception i kunstcafeen – de gule bygninger som ligger bag slottet – og Kongelig Ballet i slotsparken”, siger Jytte Urban fra Hertugbyens bevaringsforening i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

10 stærke mænd og gæve kvinder fra medlemsskaren møder op med hakkejern, handsker og hvad der ellers er behov for, belønningen er grillpølser.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...