Vær med på Sønderborg fedeste marked

18. juni 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vores Marked er fyldt med stande, hvor du kan finde alt fra genbrugstøj og -boligtilbehør til mad, selfmade ting og sager, kunst og nips.

Vores Marked er et alsidigt marked, hvor alle, uanset alder, etnicitet, tro og tilhørsforhold, kan komme og være med til at skabe en fed stemning, som den kendes fra loppemarkeder.

Det foregår på Rønhaveplads den 10. juli fra klokken 10 til 15.

“Vi laver markedet, fordi vi gerne vil have unge mennesker på banen og det må meget gerne være i en bod med hjemmebagte kager eller måske tøj, som kan genbruges af andre”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil have din egen bod, så tilmelder du dig her på Vores Sønderborg.

Det koster 100 kroner at leje en stand og det er inklusiv et bord med målene 200×80 samt standareal omkring bordet, markedsføring af eventen og diverse udgifter.

De tilmeldte kontaktes løbende af Vores Sønderborg og fordi der er et begrænset antal pladser, så er det ‘først-til-mølle’ og det er tilladt at medbringe to tøjstativer og en pavillon.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...