Forsat god aktivitet i salget af boliger i Sønderborg

Foto: Palle Skov
Foto: Palle Skov
22. juni 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

I 59 kommuner blev der solgt færre boliger i maj i år end måneden før og på landsplan betød det et fald på omkring tre procent, men i Sønderborg steg salget af boliger. Det viser de seneste tal fra Boligsiden, som Home har kigget nærmere på.

I Sønderborg blev der i maj måned solgt 98 boliger, hvilket er fire flere solgte boliger end i april måned, hvor der blev solgt 94 boliger, hvilket er en stigning på omkring fire procent.

Selvom boligmarkedet generelt er ved at stilne af efter en meget høj aktivitet, så placerer Sønderborg sig blandt de kommuner, hvor der fortsæt sælges flere boliger end året før, da der i maj måned blev solgt syv procent flere boliger end samme måned sidste år.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...