WoodSculpture går ind i sidste fase

25. juni 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det lille hold skulptur-kunstnere er nu i gang med den sidste fase af deres arbejde på havnen i Gråsten, hvor de hver for sig bidrager med en del af en skulptur, som skal samles af de dele, som de enkelte kunstnere arbejder på.

Nu skal der bruges stemmejern og slibes.

Det er Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet skulpturen og også lavet den i minimodel, så kollegerne har en idé om, hvad det er, der ventes af dem.

Selv går han omkring og følger med i de andres arbejde – og han er hele tiden klar med gode råd og hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det bliver ikke helt let at få alting til at passe sammen og jeg indrømmer, jeg er ret nervøs”, siger Kestutis Krasauskas til SønderborgNYT.

Torsdag aften var sat af til hygge og det foregik med en god middag og vine på Torvehallen i Sønderborg, hvor kunstnerne, Uwe Wolffs Fond og medarbejdere fra kommunens kulturafdeling deltog.

Du kan SE BILLEDER HER .

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...