Kommunen udskyder vejreguleringen i Guderup

Foto: Sønderborg Kommune
Foto: Sønderborg Kommune
2. juli 2021 Nordborg Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Kommune havde håbet på i denne uge at gå i gang med arbejdet, som skal sikre en bedre trafikafvikling ved Guderup. Der var i den forbindelse varslet delvis spærring af Nordborgvej og omkørsel via en midlertidig vej.

Det primære formål er at optimere trafiksikkerheden i og omkring Guderup og at gøre det lettere for trafikanter fra Fynshavvej at komme ud på Nordborgvej i myldretiden, skriver Sønderborg Kommune.

Årsagen til at anlægsarbejdet må udskydes er, at myndighedsarbejdet har taget længere tid end forventet. Først når alle godkendelser er på plads, vil arbejdet gå i gang. Udsættelsen betyder til gengæld, at perioden, hvor Nordborgvej delvis spærres, kan reduceres fra fire til tre uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er nu, at arbejdet sættes i gang medio august og at Nordborgvej i den forbindelse spærres delvist  og trafikken ledes ad en midlertidig, signalreguleret vej i ugerne 41 til 43. Den ene uge er således skolernes efterårsferie, hvor der forventeligt er mindre trafik end normalt. Det samlede projekt ventes at være færdigt i februar.

 

 

27. april 2024 Erhverv, REGIONALT

Fleggaard: Selvom der skal betales dåsepant så forsvinder grænsehandlen ikke

27. april 2024 Erhverv

Den ellers overvejende pantfri grænsehandel bliver senest 1. januar 2029 pantzone. Det skyldes, at EU-Parlamentet i denne uge har vedtaget den såkaldte emballageforordning for alle EU-lande. Dermed forsvinder den særordning, som Tyskland hidtil har haft på området, skriver BT. Hus Fleggaard venter de på at høre om detaljerne for, hvordan ordningen bliver i praksis. ”I […]

Læs mere...