Stephan Kleinschmidt: Erhvervsindsatsen skal have et service-eftersyn

7. september 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Med spænding og forventning havde jeg set frem til præsentationen af Dansk Industris undersøgelse af kommunens erhvervsklima. Nu er den her, og Sønderborg er desværre faldet ned ad listen til en placering som nr. 76. Det kræver handling.Slesvigsk

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Venstre og Socialdemokraterne var efterfølgende hurtigt ude at opfordre til et tættere samarbejde mellem kommunen og det lokale erhvervsliv. Det er rigtig positivt, for så får erhvervsområdet endelig det fokus, det fortjener, uanset hvordan det kommende valg ellers ender. For sagen er den, at i al for lang tid har det manglende fællesskab og samarbejde i Byrådssalen været med til at fryse erhvervsklimaet i Sønderborg. Derfor håber jeg, at valget vil skabe ro på bagsmækken hos de politiske kamphaner, og at vi sammen kan stille skarpt på erhvervspolitikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt viol have mere fokus på samarbejdet med erhverslivet.

Stephan Kleinschmidt viol have mere fokus på samarbejdet med erhverslivet.

I den forbindelse vil jeg gerne opfordre til, at erhvervslivet tages med på råd, da det er ude i virksomhederne, at man kender behovene for erhvervsudviklingen og samarbejdet med kommunen. Derfor foreslår jeg at oprette en erhvervsklub, hvor virksomhederne mødes regelmæssigt med politikkerne og drøfter betingelserne for den lokale erhvervsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover mener jeg, at der er behov for at undersøge kommunens struktur på erhvervsområdet. Den er i øjeblikket uklar og erhvervsindsatsen er spredt på forskellige fagområder. Min opfordring til begge sider af det kommende nyvalgte byråd skal derfor lyde: Lad os nu trække i arbejdstøjet og sammen være med til at give erhvervsindsatsen et serviceeftersyn.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...